• Română
    • Русский
    • English

KIDS TRIUMPH

La 12 iunie 2021 (10:00), în parcul Valea Morilor din capitală va avea loc campionatul de triatlon pentru copii Kids Triumph. Evenimentul reunește așa discipline sportive cum ar fi înotul, ciclismul și alergatul. La Kids Triumph pot participa copiii cu vârstele cuprinse între 7 și 13 ani. Înregistrarea e deja deschisă, iar numărul participanților e limitat, de aceea grăbiți-vă să vă înscrieți!

Organizatorii au pregătit o probă specială pentru triatleții începători: copiii va trebui să treacă înot 200 m, apoi să meargă pe bicicletă 2,5 km, după care să alerge 1 km. Participanții la campionat vor primi un pachet de start și o medalie adevărată la finiș. Învingătorii vor fi premiați cu medalii, dar și cu daruri și surprize din partea partenerilor la eveniment.

Organizatorii evenimentului Kids Triumph sunt organizația publică sportivă Sporter, FTRM și forumul mama.md. Competițiile pentru copii se vor desfășura în cadrul celui de-al doilea campionat de triatlon în aer deschis Triathlon Triumph, care va avea loc în parcul Valea Morilor la 14 iunie.

Distanţa "Kids Triumph":
– Înot – 200 m

– Ciclism – 2,5 km

– Alergare – 1 km 


Сategoriile:

7-8 băieți/fete

9-10 băieți/fete

11-13 băieți/fete


Participarea la Kids Triumph costă: 300 lei

Cu două săptămâni înainte de competiție, costul se va ridica până la 400 de lei.


Kids Triatlon va avea loc pe 12 iunie 2021, 10:00.


Pentru a vă înscrie și afla informații despre campionat, accesați site-ul triumph.md.