Programul Triathlon Triumph pentru acest weekend

batch_IMG_7792

Deja în acest weekend primul campionat al Moldovei la triatlon Triathlon Triumph, va da start în parcul Valea Morilor. Programul evenimentului este prevăzut pentru 2 zile.

Sâmbătă, 24 iunie va fi efectuată repartizarea pachetelor de start și amplasarea bicicletelor în zona de tranzit a triatlonului. Pe lângă acesta va activa și iarmarocul sportiv.

Țineți cont că, pachetele de start vor fi eliberate doar sâmbătă de la 12:00 până la 17:00. Pachetul de start al participantului include: un rucsac, un tricou, o cască pentru înot, o brățară cu un cip de cronometrare, numărul participantului pentru tricou, bicicletă și cască.

La 14:00 pentru toți doritorii va avea loc o cursă de antrenament pe lacul Valea Morilor. De asemenea sportivii vor putea repeta, parcurgerea zonei de tranzit.

Începând cu 18:00 se va desfășura cu briefing cu privire la toate etapele triatlonului.

Duminică, de la 06:00 până la 08:00 sportivii trebuie să-și lase echipamentul în zona de tranzit, ci anume casca, mănușile, ochelarii, pantofii pentru ciclism, adidașii, ciorapii, chipiul și forma de schimb (în funcție de echipament). Prima etapă este de înot, respectiv participantul la triatlon trebuie să fie echipat corespunzător etapei.

Remarcăm că, în timpul evenimentului va activa camera de păstrare pentru lucrurile persoanele ale triatleților, iar în apropiere se va afla parcarea pentru automobile.

Între 7:00 și 8:50 va avea loc alinierea participanților în zona de start.

Începând cu 8:30 va fi desfășurată înviorarea și ceremonia oficială de deschidere a competițiilor. Iar la 9:00 va fi dat startul comun Triathlon Triumph printre participanții Olimpica, Ștafeta și Super Sprint.

După parcurgerea tuturor etapelor, sportivul va primi o medalie comemorativă a finalistului, iar cei mai buni vor fi premiați cu daruri deosebite din partea partenerilor evenimentului.

Până la 15:00 va activa iarmarocul sportiv, iar după va avea loc ceremonia de premiere și încheierea campionatului Moldovei la triatlon.

Faceți cunoștință în mod obligator cu REGULAMENTUL și РROGRAMUL evenimentului!

Vă așteptăm pe toți pe 24 și 25 iunie pe plaja Valea Morilor.

Faceți parte din istoria triatlonului moldovenesc împreună cu echipa Sporter!