Au fost publicate rezultatele oficiale ale participanților la triatlon

IMG_3997

Duminică, 25 iunie, în Chișinău s-a desfășurat primul Campionat Național de Triatlon „Triathlon Triumph”. Acest eveniment a fost atât de feeric și grandios, încât ecoul acestuia va răsuna încă mult timp în noutățile de pe rețelele sociale ale participanților, susținătorilor sau a celor care întâmplător au devenit martorii acestei sărbători sportive de amploare.

Deja am publicat rezultatele oficiale ale campionatului, pe care le puteți accesa în rubrica „REZULTATE” de pe site-ul triumph.md. Accesând rubrica cu rezultate, Dvs veți vedea trei coloane – Olympic, Super Sprint și Relay. Accesând categoria de care aveți nevoie, faceți click pe rândul unde este indicat numele Dvs, după care va fi afișată o fereastră cu rezultatele tuturor etapelor triatlonului, pentru fiecare cerc. Mai mult ca atât, puteți salva sau printa certificatul finalistului.

REZULTATE

Iar între timp, echipa Sporter continuă să prelucreze și să posteze toate materialele foto și video, în care aveți posibilitatea să vă regăsiți, exact în momentul în care v-ați provocat și ați învins cele trei etape!